Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Стратегическата логика на войната в Украйна

Руската инвазия беше плод на погрешна преценка, но зад действията на Путин стои прагматична политика

   1| 2    
0
 
1
 
18
Pyramid до: khao
преди 2 месеца
...Както и главата, винаги дървена, за русофобите...
2
 
1
 
17
khao до: Моабет да става
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
аргуманета "имам една позната" винаги железен за руския опоркаджия
1
 
3
 
16
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Голям отзвук на коментара ми. Отговарям общо за да не разводнявам темата. В чужбина преди много години се запознаш с една украинка. Аз си дойдох в България тя си заминала за Украйна. С общи познати и с ФБ подържаме контакт. Два пъти е идвала в България и сме разговаряли за ситуацията. Работи в западна фирма с офис в Киев. Знае западни езици. От нея знам комуникацията на руски писмено или говоримо в офиса не се толерира. Независимо от майчин език и това че всички разбират. И това не е само в нейната фирма. Руски само в къщи и евентуално на улицата. /за съжаление майка и е тежко болна иначе отдавна да сме я прибрали в България./ След като има области където 90% / cherney / с майчин език руски защо няма области в които училищата в които се преподава на руски са повече от 10% ? Странно. И на края Стоян Петров и Обичам България уточнете си опорките. Първият твърди че турски може да се изучава като свободно избираем а вторият не разрешаваме на "турчилята" /цитирам обичам България/ да изберат турски за изучаване.
2
 
3
 
15
georgi_shum до: data
преди 2 месеца
Точно :) Оня ден му го казах директно във ФБ, с примери как няма нито една сбъднала се прогноза за тая война. И обиден ме блокира :))Но поне спря да пише кога ще свърши войната и кога ще победи русия.
2
 
2
 
14
data до: georgi_shum
преди 2 месеца
При Чукова прогнозите са верни ама на обратно - гледаш кво е прогнозирал и знаеш че нема да се случи
2
 
4
 
13
georgi_shum до: Oбичам България
преди 2 месеца
Чуков е особено голям некадърник :)
5
 
3
 
12
преди 2 месеца
Стратегическа логика имаме само ние наглосаксите. Но и то не е много логика, защото е нагло садoмазо.
4
 
3
 
11
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Бих добавил - онзи проект на Корления - Иво Христов и другия анализатор на космическите процеси резултат от действията на Путин - Боян Чуков.
3
 
4
 
10
Oбичам България до: Alex Silver
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
О, копейкин. След 2 седмици правиш 2 месеца във форума. Още 1 месец и пробния период приключва и ще си на трудов договор. Още ли ви водят "оператор въвеждане на данни" в на Костя дъщеря му кол центъра :? То реално това правите - вевеждате от ексели опорките, които ви измислят предната нощ.
3
 
5
 
9
Oбичам България до: Моабет да става
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Няма забрана за учене на майчин език. До 4-ри клас е безплатно/дървата плаща, след това учиш украински. Никой не може да те спре да си платиш да учиш български или да учиш в училище, където като 2-ри език да се учи български или руски. Като сме на темата, тука копейките много се сърдите, че в Украйна българите могат да учат български платено от държавата до 4-ри клас, ама не съм видял да се притеснявате за турчилята тука, които даже и като 2-ри език го нямат това като избор :-) с една дума - дева и лицемерите долни сте ;)