Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Путин нарича Запада "империя на лъжата". Дали истинската обаче не е Русия?

Западът може и да е двуличен, но при него все още са възможни открити дебати и критики

   1| 2| 3    
2
 
4
 
30
GiRo до: wart
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Факти? Я да видим. В Русия арестуват и пращат в наказателна колония заради надписи "Нет войне" или "Дети". В Русия един и същи човек управлява десетилетия, а изборите са фарс. Свобода на словото - НЕТ. Право на протести и изразяване на мнение, различно от пропагандата - НЕТ. Човешки права - НЕТ. ХИВ позитивни, наркомани и алкохолици - милиони. Само първите са милион и на никой не му пука. Русия нападна друга славянска страна. Разрушава я и избива цивилни. Нарича това специална операция, а цивилните - нацисти. Защитничката на християнството Русия изпраща чеченци да колят и бесят славяни. В Русия икономиката се базира на газ и нефт, без тях е кръгла НУЛА. Русия има 1/8 от сушата на света, но все не и стига и лампти за още. Затова има отбранителен съюз наречен НАТО, но за Русия това е нападателен съюз. Но НАТО никога не е нападало Русия. Русия напада всеки един от своите съседи, който дори си помисли да влезе в ЕС. За Русия човешкия живот няма абсолютно никакво значение, дори и за близките славянски народи. Мога да продължавам до утре, но мисля това е достатъчно.
1
 
2
 
29
evlogi до: ing5rov
преди 1 месец
Нямам външен нужник вярно е.Не мога да го отрека
4
 
3
 
28
Dr. Vatnikov до: wart
преди 1 месец
Знаеме ги вашите факти - "Ние няма да нападаме Украйна", цял свят ви знае "фактите", спокойно!
3
 
4
 
27
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Човек колко трябва да е наивен и глупав да вярва на това което му казват а не на фактите?.Даже Американските Президенти като Буш Младши вярва( не само той ) ако окупират с военни средсва дадена страна и " дакарат своята демокрация " и уж човеки права всичко ще се устрои по-само себе си нищо,че тая страна е във феодално стадий развитие.( пример ; Афганистан, Либия, Сирия) И всичко това насила с кръв, разрушения и сълзи така под "демокрация е разбирал и У.Чърчил. Америка ако я наречем " Световно зло" " Престъпна ***" " Империя на лъжите" " Хартиена империя" няма да сгрешим.Европа ли пълно ; двуличие,лицемерие ,нацизъм,колонизъм,търсещ нови колонии за грабеж за да може да подържа високият стандарт на живот.
3
 
5
 
26
ing5rov до: evlogi
преди 1 месец
щото нямаш ...
3
 
3
 
25
evlogi до: ing5rov
преди 1 месец
Що пък да е мой?
2
 
5
 
24
ing5rov до: evlogi
преди 1 месец
твой проблем ...
4
 
3
 
23
evlogi до: ing5rov
преди 1 месец
Изобщо не се учудвам,че си с външен нужник.
2
 
6
 
22
преди 1 месец
инвесторааа, станахта радиоточката на америка ... пикая ви на сайта и "журналистиката" продажна ... хартиен вариант ако пуснете ше се абонирам ... най полезни ше сте у външния нужник !
4
 
3
 
21
преди 1 месец
Тцъ.За Ръсия по- подходящо е кин,еф.