Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Дивиденти, сладки картофи – нещата, които изведнъж изчезнаха в Русия

За странните дефицити на руския пазар не са виновни само западните санкции

   1| 2| 3| 4    
1
 
6
 
33
Solar Power до: Alex Silver
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Няма златни покритие. Фейк :) Сигурно си отнвъзраждане и пак са те метнали. Има доста повече принтурани рубли а и това със златното покритие е от ивелица. Трябват ти уроци по илономика. Какво очакваш от долара като всяка фирма е длъжна да продаде доларите си за рубли :) Освен това руснаците трудно си купуват и западни стоки. Виза мастър НЕ работи :) Далеко си от положението. Облъчен си много ! Или напръскан от самальот ?!
3
 
3
 
32
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Дивиденти, сладки картофи нещата, които изведнъж изчезнаха в Русия === Забравиха пармезана. Убийствена липса. За дивидентите е добре - това показва, че виртуалните дейности губят тежест в икономиката. Западняците така и не разбраха, че с наложените санкции против Русия я принуждават да си рационализира икономиката, енергетиката, промишлеността, финансовата система и още много други неща. Резултатите са видими - Русия стана чист износител на свинско и пилешко, за зърното е излишно да споменавам. Гладни няма да умрат без пармезана. Войната в Украйна тече вече четвърти месец, а руската рубла не само не стана 200 за долар, но падна драстично до 54, при това със златно покритие. Но няма покритие от пармезан...
1
 
5
 
31
khao до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
идеална възможност да продават дефектни модели... после на кой ще се оплачеш, като няма съпорт в русия! купувай и си бий у главата!
1
 
5
 
30
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
За телефоните днес са приели закон да не се спазват авторските права и да внасят самсунг и айфоне от трети страни. Не ми стана ясно как ще се справят с локацията и активацията ако apple не желае нейн продукт да се продава в русия . ама ще видим :)
1
 
4
 
29
Solar Power до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аа грешиш. Ходя на бмв редовно. Правя си и разходка до Германия заедно с посещението. Не знам какво ти е портфолиото но при моето няма такива паразитни акций.
1
 
6
 
28
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
За добивът на слуз, СССР си добиваше и преди 100 години, това да не е извънземна технология?--- ето това вече е смешно, хахахах!!!
4
 
6
 
27
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
дето политиците им казват къде, кога какво да продават.---гъзззпром не е западна и лично ти твърдеше че путин нищо не може да им каже ... и накрая се оказа както обикновено! следователно... Импа лъже или е зле информиран... да не кажа тъъъъп на гааааз!... още чакам първия ти пост в който няма да кажеш нито една лъжа!
1
 
6
 
26
khao до: zelka007
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
като държава, може и да се затрият... ще видим, зависи от много неща! Моя коментар беше по скоро за петрола и копането му и за това направих паралел с Венцуела... държавата с най големи доказани запаси. Така и тия...
2
 
9
 
25
преди 2 седмици
Хохоо, скоро, скоро ще си спомните как магазините бяха пълни - на цяла редица в супермаркета само пакети гречка, на следващата - компот! Хартия нямат за матурите, мобилни телефони няма, резервни части и какво ли още не! Много скоро ще си припомните таварищи.
6
 
7
 
24
преди 2 седмици
Пауъров, те пък западните компании са много публични, дето политиците им казват къде, кога какво да продават. Не ме разсмивай. И нз в някоя компания акционерите да вземат решения вместо мениджмънта. На бас че броят акционерски сборища, на които си бил, е 0. За добивът на слуз, СССР си добиваше и преди 100 години, това да не е извънземна технология? То за Кухaов всичко е непосилно сложно, ама реално не е така...