Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Произнася се... "ten"

iPhone X не e точно eXcelent, но въпреки това впечатлява с радикалните промени. Акциите на Apple са нагоре с 39% от началото на годината

 Към статията
9
Препоръчай (3)

Коментари (9)

0
 
1
 
9
khao до: Boicho Popov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Що се отнася до батерията - те не издават никога конкретна спецификация за обема милиамперчасове,
----
ето за това ще си останат измислена марка за балъци ... как може да криеш ключови технически данни ? нещо което конкуренцията ти НЕ прави.
1
 
0
 
8
khao до: sdar
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
.... Слънчака и последващо ступване?
----
с отпечатък ако не са ти счупили и ръчичките :)
3
 
0
 
7
ar2r до: Perun
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
И с Мерцедес, и с Tрабант можеш да се придвижиш от точка А до точка Б. Замисляте ли се колко ясно Ви чува другата страна при разговорите с Вашия Шайоми? Замисляли ли сте се за политиките относно екологията на Шайоми (това е човешко и корпоративно ЗАДЪЛЖЕНИЕ)? Дали на Шайоми им остават пари за екология? Говорите за това "че не желаете да Ви се чете личната кореспонденция" - сигурен ли сте в това с Вашия смaртфон, който има X процеси на бекграунд, които са със звучни имена (Google keyboard и тн.)? A ако го загубите - сигурен ли сте че няма как да се източи (оха)? Кой води тази технология напред, и кой копира от нея - от самото начало (iPhone original- 2007)? Вие инвестирате в плагиатството или в напредък? Говорите за батерия, пак се връщам на темата за Мерцедеса - колко би изхарчил той от точка А до точка Б с 250? Колко точно спестихте, при положение, че очите са затворени за останалото? За колко ще се разделите с това Редми (щом външният свят не Ви интересува) - след 1г. = 4S(2011)
0
 
6
 
6
Perun до: Boicho Popov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Странно, това за едната карта. И аз преди 5г. не съм си мислел, че след време ще ми трябват 2 карти, но ето че е така, а като гледам колегите това е масова практика. Една служебна и една лична, защото никой не обича да му ровят из личната кореспонденция. Сега телефоните масово са с по 2 карти, е като не броим iPhone-ите. Между другото и втората карта дърпа от батерията.
А това с 2-та часа повече, не звучи сериозно, когато както казах има телефони които човек ги зарежда по 2 пъти в седмицата, вместо всяка вечер и то струват много по-малко пари.
Иначе иновациите са добри, но са малко абстрактни. Може би ще привлекат младите, но човек който ползва телефона за работа и говорене, едва ли.
0
 
4
 
5
Boicho Popov до: Perun
преди 6 месеца
По отношение на втора сим карта - доколкото познавам индустрията, Apple никога няма да пуснат подобна възможност. Що се отнася до батерията - те не издават никога конкретна спецификация за обема милиамперчасове, но казаха, че батерията на новия X модел ще издържа с 2 часа повече от iPhone 7.

0
 
5
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Дано този път да са сложили малко по-добра батерия, че не е работа да се зарежда всяка вечер.
Аз имам и друг въпрос, дали най-после са намерили място за втора сим карта? Това беше основната причина да се откажа от iPhone преди 2г., беше ми писнало да нося 2 телефона, че и да ги зареждам почти всяка вечер. Сега съм на телефон с 2 карти и батерия която трае около 3-4 дни с цялото говорене и ръчкане, Redmi Note 4, ползвам го от пролетта. С радост бих се върнал на iPhone, ако знам как са за батерията и двете карти.
0
 
8
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не намерих и дума относно едно от най-важните неща които обикновено търсе в един телефон, колко време издържа батерията? То дори не се каза колко му е голяма батериятаа.
Иначе FaceID може би е добре като идея, ама кво праим ако временно си поизменим фейса след някоя запивка на Слънчака и последващо ступване?
3
 
11
 
2
Boyan Asenov до: simbad12
преди 6 месеца
няма и от какво да си впечатлен :D
3
 
9
 
1
преди 6 месеца
Анимирани емоджита... :D не се впечатлих