Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Испанските банки може да пострадат най-много от кризата в Турция

Пазарите вече симулират вариант с фалит на южната ни съседка, възможен е капиталов контрол

 Към статията
6
Препоръчай (0)

Коментари (6)

0
 
1
 
6
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
И в миналото диктаторите все бог са използвали за да дават напразни надежди на простолюдите.
0
 
1
 
5
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
"Не забравяйте, че ако те имат своите долари, ние имаме нашия народ, нашия Бог" и в тъпите турски сериали все тоя бог го споменават. Всяка втора дума бог. На султана мога да му кажа една стара българска поговорка. Лозето не ще молитва а мотика :D толкос за неговия бог.
2
 
30
 
4
Sakamano до: studioaa
преди 9 месеца
Не си много оригинален. Чувал съм това и от други провалени хора. Идеята е, че ако системата се срине и повлече стотиците милиони европейци към дъното, никой вече няма да изглежда толкова жaлък неудaчник.
44
 
9
 
3
преди 9 месеца
Надявам се Турция да не фалира, за да не може Ердо да падне от власт и да бъде заменен с някоя лЕбералка, която ще тръгне да вкарва Турция в европейския съюз. Ако все пак фалит настъпи дано Италия и Испания последват Турция, за да се срине еврото както днес -1.4% спрямо златото и -1.1% спрямо $. Винаги е важно ес да се дестабилизира независимо от това какъв ще е изходът и да излезе от кризата по-слаб и по-силно разединен.
21
 
22
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ройтерс :
„Необходимо е силно увеличение на лихвените проценти, което би било доказателство, че ПАРИЧНИТЕ ВЛАСТИ на Босфора са решени да не гледат безучастно упадъка на местната валута".

СКОК НА ЛИХВИТЕ ОЗНАЧАВА МАСОВИ ФАЛИТИ И СРИВ НА ИКОНОМИКАТА.

За овладяване на ситуацията е необходима ДЪРЖАВНА НАМЕСА В ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА , която по подобие на останалите централни банки по света работи по командата на ЧУЖДИ КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ като МВФ , СБ и подобия.

КОНТРОЛА НА ДЪРЖАВАТА ВЪРХУ ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА Е ИЗХОДА НА ЕРДОГАН ОТ ПОРЕДНИЯ ПОДГОТВЕН МУ ФИНАНСОВ ПРЕВРАТ!

Налаганите от ЕРДОГАН принципи на ИСЛЯМСКО БОНКИРАНЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ не само финансовата система , но и отношението на хората към парите.

Това би било най голямата му победа и промяна равносилна на революция!

ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ!

4
 
28
 
1
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Тия Испанци от една криза, в друга. То не беше стройтелство, отделяне на територии, сега и тук има шанса да оберът кaлaq