Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Личните лекари се наредиха на опашка за РНК ваксини

Те ще получат по два флакона Pfizer и два флакона Moderna

 Към статията
8
Препоръчай (0)

Коментари (8)

0
 
6
 
8
neon7 до: bgMan
преди 5 месеца
М.да още един ник от старите сте гепили! Браво!
0
 
7
 
7
neon7 до: khao
преди 5 месеца
"Д-р Райън Коул е главен изпълнителен директор и медицински директор на Cole Diagnostics, една от най-големите независими лаборатории в щата Айдахо" Явно са имали предвид клиниката/лабораторията му . Защо му е да лъже според теб? Това са проверими цифри .
6
 
2
 
6
khao до: neon7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
През кариерата си е видял над 350 000 пациенти и е направил над 100 000 теста Covid през последната година.---100 000 / 365 = около 275 теста на ден, без почивен ден !Значи тоя или е някъв робот, дето може да ги прави и с крака освен с ръце ... или има машина да криви времето ... или най лесното обяснение Лъже! :):)аз залагам на номер 3! ... сега да смятам ли че е невъзножно в кариерата си да се е видял с 350 000 пациента ?
4
 
0
 
5
khao до: bgMan
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
хахаха, даже го затвърждават ! ... това случайно ако се излъжеш да му прочетеш линковете :):)
3
 
9
 
4
michaelis23 до: bgMan
преди 5 месеца
що ? дан би тия в Палестина в Ивицата Газа да им има нещо като нито един циганьоp не е ваксан, да не говорим че умрелите са в пъти по малко съотношение с Израел ?! Защо също толкова се напира за тия вакси като смъртността от мракобесната болест e 0.03% ?? Заюо трябва да се ваксинирам против това нещо ?
8
 
4
 
3
преди 5 месеца
Всичките тези неща, които споделяш не променят факта, че антиваксърите са най-ттъпитее хора на планетата.
4
 
3
 
2
преди 5 месеца
Починалите след ваксинация нарастват...CDC: 2,509 Deaths Following Experimental COVID-19 Vaccines Now Equal to Total Deaths Recorded After Vaccines for the Past Decadehttps://healthimpactnews.com/2021/cdc-2509-deaths-following-experimental-covid-19-vaccines-now-equal-to-total-deaths-recorded-after-vaccines-for-the-past-decade/
4
 
3
 
1
преди 5 месеца
Лекар и директор на лаборатория за диагностика представя лекарства за COVID и разкрива опасностите от COVID ваксиниД-р Райън Коул е главен изпълнителен директор и медицински директор на Cole Diagnostics, една от най-големите независими лаборатории в щата Айдахо. Д-р Коул е обучен от клиниката Mayo сертифициран патолог.Той е сертифициран по анатомична и клинична патология. Той има опит в имунологията и вирусологията, а също така има специалност в областта на кожната патология.През кариерата си е видял над 350 000 пациенти и е направил над 100 000 теста Covid през последната година.Той посочва, че NIH (Националният институт по здравеопазване), който е американска правителствена агенция, занимаваща се с одобряване на лекарства, притежава патенти на експерименталната COVID ваксина на Moderna, което е все едно да помолите лисицата да пази кокошарника.Така че всички настоящи експериментални COVID ваксини, за които самият д-р Коул признава, че НЕ отговарят на легалната дефиниция за ваксина, са незаконни, тъй като има терапии, като витамин D, които са ефективни при лечението Пациенти с COVID, както и по-стари вече одобрени от FDA лекарства като Ivermectin.https://***.globalresearch.ca/medical-doctor-director-diagnostics-laboratory-presents-cures-covid-exposes-dangers-covid-vaccines/5741876