IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН е одобрила проспекта за дяловете на „Конкорд Фонд – 7 Саут-Ийст Юръп“

Регулаторът иска още информация от „Уеб Медия Груп" за увеличението на капитала на компанията

13:55 | 06.10.21 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Комисията за финансов надзор (КФН) е одобрила на последното си заседание проспект за първично публично предлагане на емисия дялове, които ще бъдат издадени от национален договорен фонд от затворен тип „Конкорд Фонд – 7 Саут-Ийст Юръп“.

Това се вижда от решенията на регулатора, публикувани на неговия сайт.

Емисията е в размер до 5 318 500 броя безналични, поименни, непривилегировани дялове с право на глас с номинална стойност 10 лева и емисионна стойност 12,30 лева всеки един, с ISIN код BG9000008169 и е в резултат на увеличаване на капитала на национален договорен фонд от затворен тип „Конкорд Фонд – 7 Саут-Ийст Юръп“.

КФН вписва емисията в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа и в регистъра на националните инвестиционни фондове, водени от КФН.

С отделно решение Комисията изпраща писмо до „Уеб Медия Груп“ АД с искане за допълнителна информация и документи във връзка одобрение на проспект за първично публично предлагане на акции, които ще бъдат издадени от дружеството.

Дружеството обяви в края на август, че ще увеличи капитала си до 7,84 млн. лева, като емитира още 5 млн. обикновени акции, всяка една с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 1,80 лева за брой.

Свързани компании:

НДФ Конкорд Фонд-7 Саут-Ийст Юръп(CCR7)

Уеб Медия Груп АД(WMG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:26 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още