Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи

Какви са проблемите и рисковете в процеса на търсене на инвеститори, както и подходящите стратегии за реализиране на портфейлите ще дискутира Клуб Investor.bg

Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи

Недвижимите имоти по принцип представляват второто най-голямо разходно перо в бюджета на компанията след разходите за заплати. Ефективният мениджмънт на активите дава правилните решения, така че имотните активи да носят оптимална възвръщаемост.

Управлението на имотните активи изисква познаване в дълбочина както на пазарите на имоти, така и на нуждите на наемателите (инвеститорите).

Управлението на имотните активи има различни аспекти – оценка на портфейла и прогноза разходи/ползи, възможни подобрения съобразно нуждите и изискванията на пазара, финансови и данъчни въпроси, маркетингови стратегии за привличане на наематели и/или инвеститори при отдаването и/или продажбата на активите, допълнителни услуги за бизнеса и служителите, администрация и управление на риска, включително репутацията, разпознаваемостта на бранда, безопасност и здраве при работа.

Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на Клуб Investor.bg на тема „Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи".

Какво ще обсъждат експертите на 17 юни в Гранд Хотел София:

- Проблеми, грешни подходи и рискове в процеса на търсене на инвеститори

- Стратегии за реализиране на портфейли

- Енергийната ефективност като важен фактор за успешното управление на активите

В дискусията ще участват Добромир Ганев, заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение „Недвижими имоти“; Константин Бояджиев, директор "Бизнес развитие" в Галакси Пропърти Груп; Тодор Кавръков, мениджър отдаване под наем, Търговски център Европа; Виктор Генев, съдружник и мениджър "Бизнес развитие" в Консултантска къща "Амрита"; Гален Тодоров, инженер продажби в АХИ Кериър.

Клуб Investor.bg се провежда със съдействието на АХИ Кериър Клон България и Консултантска къща "Амрита".

Институционални партньори на клуб Investor.bg са Индустриален холдинг - България, БФБ-София, Bulgaria ON AIR, Дакси и Германо-българска индустриално-търговска камара (ГБИТК).

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Десислава Попова

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (2)

0
 
0
 
2
Miglena Ivanova до: targetman
преди 5 години
Здравейте, повече информация за събитието, лекторите и регистрацията можете да намерите тук: http://www.investor.bg/club/

Успешна седмица!
0
 
1
 
1
преди 5 години
Управлявам портфейл от имоти и ме интересува цена. Предполагам е платено, в противен случай, щеше да пише вход свободен.

Още от Новини Клуб Investor
Българският финтех сектор е най-големият в Източна Европа