Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Финтек компанията Ebury отваря офис в България

Организацията вижда възможности за растеж у нас след постигнатото в Румъния

Финтек компанията Ebury отваря офис в България

Йохан Габриелс. Снимка: Ebury

Базираната в Лондон финтех компания Ebury обяви, че открива офис и в София, след период на силен растеж на румънския пазар и в региона.

Ebury, която е основана през 2009 г., е дружество, което предлага валутна ликвидност, управление на риска от нестабилност, международни плащания и търговско финансиране на големи местни дружества и малки и средни предприятия, посочват от организацията.

С дейностите на българския офис ще се занимава Деан Тодоров, който ще отговаря пред управляващия директор на Ebury за България и Румъния Йохан Габриелс. Тодоров е част от екипа на Ebury вече две години и половина и е най-младият мениджър, ръководещ офис на компанията по света.

За по-малко от 18 месеца след навлизането си в Румъния страната успя да влезе в топ 10 на най-големите пазари на компанията в света.

„Румъния, България и по-широкият регион на Източна Европа е много вълнуващ за Ebury. Има голям капацитет за растеж, а това означава, че предприятията с течение на времето ще търсят алтернативни, по-ефективни начини за извършване на международни плащания и хеджиране чрез комбинация от технологии и превъзходно обслужване на клиентите“, коментира Йохан Габриелс.

Финтек компанията вече оперира в 22 държави, включително в Канада и в Близкия изток, и има над 900 служители. Сега Ebury се фокусира върху растежа си в Азия, след като преди няколко месеца стъпи и на американския пазар. За последните 12 месеца тя е търгувала с над 17 млрд. евро в чуждестранна валута, като работи с над 37500 предприятия и организации.
 

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Елена Илиева
Още по темата: Новини финтек Ebury

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
2
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Значи фирмата работи с с над 37500 предприятия... Е и? Софийска вода пък работи с милион и половина домакинства. Има повече смисъл да се говори за нетната печалба и печалбата на служител.

Още от Новини
Какво представлява разговорната търговия и за кого е полезна тя?