Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

За общата корпоративна култура трябват партньори по целия свят

Как дигитализацията помага в избора на служители, обяснява Игор Золотариев, Global HR leader

гледано: 2813   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Създаването на интерес и взаимно уважение между различните култури е от водещо значение, за да се запази корпоративната култура сред служители от много националности. Това обясни Игор Золотариев, Global HR leader, и вицепрезидент на компанията Acronis, в предаването „В развитие“ на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

„Най-важни за уменията са ценностите, които изповядват служителите“, смята той. Золотариев коментира начините, по които технологиите променят професиите през призмата на Acronis – компания, занимаваща се с осигуряване на киберсигурност.

Защитата на данните е сфера, към която трябва да се подходи много сериозно, посочи той. – Ако разгледате растежа на този пазар, възможностите за прилагане на уменията са почти безкрайни.”.

Според него кадрите трябва да бъдат мобилни, защото много проекти се извършват в глобален мащаб и се изисква служителите да са партньори. Золотариев напомни, че клиентите, които компаниите подкрепят, също се намират в целия свят.

“Важно е между служителите да има уважение, всеки да подкрепя културата на дружеството и да дава своя принос”, е мнението на Золотариев. – Кадрите трябва да реагират бързо, да обръщат внимание на детайлите, да бъдат внимателни към работата, която вършат. Няма значение откъде идват служителите, стига тези изисквания да се прилагат към дейността в компанията.“

Как помага дигитализацията в избора на служители? Как се налага корпоративна култура сред хора от различни националности?  Каква е връзката с университетите и научните среди с растежа при прилагане на уменията на служителите на пазара? Как се увеличава стойността на компанията?

Повече от разговора вижте във видео материала.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Има пропуски в киберсигурността, проблемът е хроничен, смята експерт