IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Лоши момчета завинаги“ остава №1 в САЩ и Канада през уикенда на Super Bowl

Премиерните заглавия „Хензел и Гретел“ и „The Rhythm Section" се класираха съответно на четвърто и десето място

11:36 | 03.02.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Getty</em></p>

Източник: Getty

„Лоши момчета завинаги“ на Sony отново е на първо място в боскофис класацията в период на застой за продажбата на билети в киносалоните в САЩ и Канада, който продължава трети пореден уикенд. Най-голямата конкуренция на кината през изминалите почивни дни беше финалът на първенството на Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ Super Bowl.

Филмът с участието на Уил Смит и Мартин Лорънс се задържа над новите заглавия от Paramount и United Artists Release, като генерира 17,7 млн. долара, според Comscore. Анализаторите очакваха около 18 млн. долара.

На второ място е историческият епос за Втората Световна война „1917“, който получи награда „Златен глобус“ за най-добра драма.

Адаптацията по книгите на британския писател Хю Лофтинг „Доктор Дулитъл“ остана на трета позиция.

Премиерният за уикенда „Хензел и Гретел“ на United Artists се класира на четвърто място с 6,1 млн. долара приходи от продажба на билети.

Пето място зае екшънът „Джентълмените“ с участието на Матю Макконъки.

Обикновено студиата са ощетени по време на уикенда на Super Bowl, но продължаващото силно представяне на „Лоши момчета завинаги“ помогна на приходите да отбележат подобрение спрямо миналата година. Box Office Pro прогнозира, че продажбите на най-добрите 10 филма през уикенда ще нараснат с 23% до 28% в сравнение със същия уикенд през 2019 г., когато по време на финала на НФЛ New England Patriots победиха Los Angeles Rams.


Другото премиерно заглавие за уикенда - „The Rhythm Section" на Paramount, зае десето място с приходи от 2,8 млн. долара. Във филма Блейк Лайвли играе проститутка, пристрастена към хероин, която работи със специален агент, в чиято роля влиза Джъд Лоу, за да открие терористите, които са свалили самолета на семейството ѝ. Филмът е режисиран от Рийд Морано и продуциран от Барбара Броколи и Майкъл Уилсън, които ръководят франчайза на филмите за Джеймс Бонд. Повечето критици обаче споделиха лоши отзиви за продукцията.

Определяният като хорър „Хензел и Гретел“ , чийто сюжет е заимстван от едноименната приказка на Братя Грим, получи по-добър прием, макар все още да предизвиква смесени чувства.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:15 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още