IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Land Rover обновява флагмана си

Range Rover и Range Rover Sport получиха допълнително оборудване и по-мощен дизел

15:11 | 16.07.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Land Rover обновява флагмана си

Компания Land Rover представи обновеното семейство всъдеходи Range Rover. Двата флагмана на марката - стандартният Range Rover и версията Sport са получили разширен списък от екстри, допълнителни варианти за оформление на екстериора, доработен дизелов двигател и системата InControl, позволяваща дистанционно управление на автомобила.

Всъдеходите вечесе предлагат с два нови цвята, като дългата база на Range Rover може да бъде поръчана с 22-цолови джанти, фиксиран панорамен покрив и с допълнителни крушки, осветяващи пространството около автомобила. Те са вградени в огледалата за задно виждане.

Освен това моделът вече разполага с нова система за преместване на задните седалки. Ако тя прецени, че при прибирането им задните седалки ще опрат в предните, автоматично премества предните напред. А след като задните бъдат свалени, системата сама връща предните в изходно положение.

Промяната при моторите е засегнала най-мощния дизел, който се предлага на модификациите SDV8. Той отново разполага с 339 к.с., но въртящият момент е увеличен от 700 на 740 Нм. Освен това доработена е и 8-степенната автоматична скоростна кутия.

Заявки за обновените Range Rover и Range Rover Sport вече се приемат от дилърите на марката в Европа.

Oще новини за автомобилния пазар четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:48 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още