IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заместникът на Laguna и Latitude ще се казва Renault Talisman

Новият седан от сегмент D ще има премиера след седмица

16:04 | 30.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Renault</p>

Снимка: Renault

С разработен от нулата модел френският производител Renault ще опита да си върне позициите в D-сегмента на седаните. Автомобилът ще бъде представен в началото на следващата седмица, като според последната информация ще носи името Talisman, съобщава самата компания.

Renault Talisman ще представлява заместник на два настоящи модела - поостарелите Laguna и Latitude. Към момента информацията е ограничена, но се твърди, че при този модел френската марка ще заложи на по-динамичен и емоционален дизайн, който до голяма степен ще бъде заимстван от най-новите й автомобили.

Разпространеното официално видео също не разкрива много за автомобила, но все пак става ясно, че върховият седан на Renault ще демонстрира най-новите технологии, а в интериора му ще бъдат използвани материали като натурални дърво и алуминий. Сред системите очакваме технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела, LED светлини и много други. Платформата най-вероятно ще бъде модулното шаси CMF.

От информацията става ясно също така, че конкурентът на автомобили като Mazda6, Ford Mondeo и VW Passat ще се предлага на всички пазари, на които френската марката е представена. Той ще бъде показан на 6 юли, като се очаква да се появи в шоурумите преди края на тази година. Производството на Renault Talisman ще се осъществява във Франция.

Още за модела вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:24 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още