Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

СофтУни грабна два престижни приза от b2b Media Annual Awards 2021

През изминалата 2020 година СофтУни осъществи най-силния си сезон от създаването на компанията до момента, като успешно проведе повече от 300 обучения с близо 50 хил. души

СофтУни грабна два престижни приза от b2b Media Annual Awards 2021

Иван Ненков, главен изпълнителен директор на СофтУни

СофтУни грабна два престижни приза в годишните награди на B2B Media – „Бизнес лидер на годината“ и „Социален проект в отговор на пандемията“.

Компанията вече над 7 години работи в посока предоставяне на качествено и достъпно съвременно образование, за да подготви кадри в три от най-желаните и бурно развиващи се сфери днес – програмиране, дигитален маркетинг, дизайн и визуализация.

През изминалата 2020 година СофтУни осъществи най-силния си сезон от създаването на компанията до момента, като успешно проведе повече от 300 обучения в най-перспективните технологични и дигитални направления днес, а в тях се включиха близо 50 хил. души. За всичките 7+ години от съществуването си досега пък компанията осъществи над 1000 курсоа и повече от 700 напълно безплатни семинара. Реализира още редица безплатни проекти, курсове, събития за кариерно ориентиране, състезания по програмиране, дизайн и дигитални умения, и много други. Към днешна дата студентската общност достига впечатляващите 200 хил. млади, будни и амбициозни души, които допринасят ежедневно за дигиталната революция у нас. С тези успехи организацията напълно заслужено спечели награда в категорията „Бизнес лидер на годината“.

Освен изброените по-горе постижения, СофтУни организира и проведе две ключови безплатни образователни инициативи, насочени към хората, засегнати от пандемията. С двата си проекта – „Безплатни курсове по време на пандемия“ и „Безплатна обучителна пътека за останали без работа по време на пандемия“, компанията достигна до хиляди хора и предложи отговор на наболял към момента проблем – затрудненията, които офлайн бизнесът среща днес, увеличаващия се брой безработни и пострадали малки и средни предприятия. С тези две инициативи пък на СофтУни бе отредено първо място в категорията „Социален проект в отговор на пандемията“.

Екипът на СофтУни споделя вълнението си за спечелените награди:

„Щастливи сме, че усилията ни в последните 7 години, и особено през изминалата изключително предизвикателна 2020 година, дадоха толкова позитивен отзвук в обществото. СофтУни няма да спре да предоставя качествено съвременно образование, защото именно то е в основата на прогреса на човечеството. Развитието в толкова непредвидими времена е трудно, но именно пандемичната обстановка доказа за пореден път колко важна е дигитализацията и ние няма да спрем да бъдем неин двигател. Благодарим на всички наши студенти, партньори, преподаватели и приятели за неизменната подкрепа – доказахме, че заедно можем да постигнем повече, отколкото сами дори смеем да мечтаем!“.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Правителството одобри 4,7 млн. лева за развитие на образованието