IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюм на Оливия Нютън-Джон от "Брилянтин" бe продаден на търг за 405 700 долара

71-годишната актриса заяви, че възприема продажбата на голямо количество от нейните притежания като "опростяване“ на живота й

14:38 | 04.11.19 г.
Автор - снимка
Автор
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Ройтерс</em></p>

Източник: Ройтерс

Черното кожено яке и прилепналите панталони, с които Оливия Нютън-Джон е облечена на финала на филма „Брилянтин“, са донесли 405 700 долара на търг - повече от два пъти над очакваната оферта.

Оригиналният сценарий на актрисата от филма също е сред артикулите при продажбата в Бевърли Хилс, Калифорния, по време на която са събрани общо 2,4 млн. долара. Част от постъпленията ще бъдат насочени към центъра за лечение на рак на Оливия Нютън-Джон в Австралия.

Самоличността на купувачите не е обявена публично, съобщават от BBC.

В американския мюзикъл от 1978 г. Оливия Нютън-Джон играе скромната Санди заедно с Джон Траволта в ролята на лошото момче Дани.

Провокативният черен тоалет бележи прехода на Санди от гимназистка, която е добро момиче, към секси красавица, облечена в кожа, която пее емблематичния хит You're the One That I Want заедно с Джон Траволта.

Кожените панталони са били вече на две десетилетия, когато тя ги носи във филма, и са имали счупен цип, което означава, че Нютън-Джон е трябвало да ги коригира, за да се вмъкне в тях.

Тя казва, че сe е "ограничавала" относно това какво може да яде и пие по време на снимките, добавяйки, че това са били „дълги дни" за нея.

Розовата рокля, която Оливия носи на премиерата на филма, е продадена за 18 750 долара, потвърдиха от Julien's Auctions, като това е три пъти повече от очакваната сума.

Нютън-Джон помоли купувачите да й изпратят свои снимки с вещите заедно с лична бележка.

Тя каза, че възприема продажбата на голямо количество от нейните притежания като "опростяване“ на живота й.

На възраст от 71 години, австралийската актриса, родена в Англия, в момента се лекува от рак на гърдата четвърти стадий.

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още