IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният обзор е в Invest/Or? – всяка неделя вечер по Bloomberg TV Bulgaria

Свилен Колев ще обобщава с гостите си най-актуалните и най-важните икономически и финансови теми, които движат пазарите

12:24 | 19.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Седмичният обзор е в Invest/Or? – всяка неделя вечер по Bloomberg TV Bulgaria

Invest/Or? e седмично обзорно пазарно предаване, част от неделната програма на Bloomberg TV Bulgaria. В неговия фокус са най-актуалните и най-важните икономически и финансови теми, които движат пазарите. Предаването е насочено както към инвестиционната общност, така и към всички наблюдатели на икономическите и финансови процеси в България и по света.



Рубрика „Актив на седмицата“ акцентира върху актив (акции, облигации, представяне на даден сектор, пазар и други), отчел интересно движение през изтеклата седмица. Експерти коментират основните теми в Invest/Or? и правят кратък преглед на важните новини от предстоящата седмица

Автор и водещ на предаването е редакторът на Investor.bg Свилен Колев. Той има опит в банкови и небанкови финансови институции. Стипендиант е на фондация „Атанас Буров“. Професионалните и научните му интереси са в сферата на финансите, банковото дело, паричната политика и макроикономиката. В УНСС, където завършва магистратура по „Финанси“, работи по проект, свързан с паричната политика на централните банки.

В Investor.bg Свилен пише за банковия сектор, фондовите и дълговите пазари, застрахователните компании, пенсионните фондове, икономическите процеси в България и по света. Намира вдъхновение в думите на Уорън Бъфет: „Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг е посадил дърво”.

Редактор на Invest/Or? е Бойчо Попов, който е главен редактор и на финансовия сайт Investor.bg. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:42 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още