IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple понася неочакван удар

NBC и TBS декларираха, че тяхно съдържание няма да се предлага на iPad

22:41 | 28.05.10 г. 4
Автор - снимка
Създател
Apple понася неочакван удар

Шефовете в Adobe, компанията, която разработва софтуера Flash, могат да потриват доволно ръце, след като две от водещите телевизии в САЩ - NBC и TBS, декларираха, че тяхно съдържание няма да се предлага на iPad, най-новата високотехнологична играчка на Apple, пише MarketWatch.

Това е неочаквано приятна изненада за Adobe и Flash и лоша новина за Apple със своя iPad, който днес беше представен на международните пазари.

Apple има славата на компания, която не може да бъде спряна от нищо, независимо дали става въпрос за покоряването на Wall Street или за изумителната способност да кара клиентите си да приемат всяка нейна иновация по-скоро като културна икона, отколкото като обикновен продукт.

Решението на NBC и TBS е доста отрезвяващо за Apple и нейния изпълнителен директор Стив Джобс, който неотдавна отпразнува детронирането на Microsoft от позицията на най-скъпа технологична компания в света.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:42 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
johnnyBravo
преди 13 години
The Chancer чети внимателно преди да коментираш! Никъде не пише, че Flash е компанията... "Шефовете в Adobe, компанията, която разработва софтуера Flash, могат да потриват доволно ръце..."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
bertram
преди 13 години
първо бях решил да си купя ипад-а независимо от цената, Нооо бях изумен като разбрах, че не се предвижда подръжка на флаш!със сигурност няма да си купя такова 'модерно' нещо
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
The Chancer
преди 13 години
Софтуер да потрива ръце??? Откога Flash e компания??? Не е ли продукт на Adobe :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още