IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри благодари с $10 хил. и таблет

Чек и таблет получи всеки служител в редакцията на списанието на водещата по повод 10-годишнината от първия брой

10:30 | 17.06.10 г.
Опра Уинфри благодари с $10 хил. и таблет

Известната телевизионна водеща и милиардерка Опра Уинфри подари на всеки от сътрудниците си от екипа на списанието O: The Oprah Magazine чек за 10 хил. долара и таблет iPad, съобщи Ройтерс.

Подаръкът е свързан с десетата годишнина от първия брой на списанието. Чек и новото устройство на Apple е получил всеки служител от редакцията на списанието. Представител на изданието обясни, че така Опра Уинфри изразила благодарността си към своите подчинени за дългогодишната им отдаденост и предана работа.

Първият брой на O: The Oprah Magazine излиза на 19 април 2000 г. Към момента списанието е в тираж от над 2.5 милиона копия и задминава по популярност в САЩ издания като Glamour, Men's Health и Rolling Stone.

Това не е първият жест на щедрост от страна на Опра Уинфри. През 2004 г. по повод на своята годишнина тя подари автомобили Pontiac G6 на стойност 28 500 долара всеки на 276 души.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:22 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още