IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гълъбин Гълъбов

Изпълнителен директор банкиране на дребно в Емпорики Банк – България

19:50 | 08.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
Гълъбин Гълъбов

Гълъбин Гълъбов се присъединява към банката като главен оперативен директор през юни 2008 г., като ръководните му функции обхващат звената финанси и счетоводство, операции, администрация и логистика и обслужване на лоши кредити, което включва развиване и усъвършенстване на банковите политики за надзор и координиране на оперативните дейности.

От август 2008 г. в неговия ресор влиза и банкиране на дребно, в следствие на което през април 2009 г. той е преназначен за изпълнителен директор банкиране на дребно.

Гълъбин Гълъбов започва професионалната си кариера в Банка за стопански инициативи Минералбанк през 1992 г. като кредитен експерт. От 1994 до 2001г. той придобива опит в областта на маркетинга, валутните операции и банкирането на дребно в различни банкови институции.

През 2003 г. той се присъединява към екипа на Уникредит Булбанк първоначално като Началник Отдел Планиране и контролинг, а през 2005 г. е повишен в началник отдел оперативен маркетинг към дирекция банкиране на дребно.

От 2006 г. той е лидер на два работни проекта по интеграционния процес на Булбанк – HVB БиохимБанк и Хеброс Банк. От юли 2007 г. до юни 2008г. той заема поста на главен оперативен директор член на Съвета на директорите на КД Живот АД– България, член на КД Груп. През юни 2008 г. той се присъединява къмекипа на Емпорики Банк - България ЕАД като главен оперативен директор и член на Съвета на директорите.

 Гълъбин Гълъбов притежава завършени магистърски степени по Бизнес администрация от Henry B. Tippie Schollof Management (2001 – 2003), от Университета в Айова и по Икономика и управление на индустрията от УНСС, София. (1987 – 1991).

 
Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:
Генерален спонсор: Emporiki bank Credit Agricole Group
С подкрепата на: Johnnie Walker, Eucerin, Bulvaria, Euroins и със специалното участие на Енемона

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:03 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още