IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Освобождават директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов?

Танов е в болнични за неизвестен период от време, но Министерството на финансите е обявило вече конкурс за нов директор на агенцията

12:04 | 01.07.13 г. 3
Освобождават директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов?

Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е излязъл в болнични за неясен период от време. От петък миналата седмица ръководството на агенцията е поето от заместника му Борислав Борисов, съобщиха за Investor.bg oт Министерството на финансите. 

От вчера в медийното пространство се тиражира информацията за неговото освобождаване до края на седмицата, а министерството вече готви и нов конкурс за заместник на Танов. 

В тази връзка от пресцентъра на Агенция "Митници" коментираха, че Танов е приет по спешност в болница и отсъствието му е за неясен период от време, но заповед за освобождаването му все още не е подписана официално.

"Министърът на финансите не е подписал официален документ за особождаването на г-н Танов. Въпреки това Министерстото на финансите вече е обявило конкурс за ново лице, което да заеме длъжността, така че има възможност той наистина да бъде освободен от поста", обясниха пред Investor.bg от агенцията.

Вероярно Борисов ще изпълнява длъжността директор до избора на нов титуляр.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:55 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 3 rate down comment 6
bgMan
преди 10 години
Очаквам да видя къде ще бъдат назначени братя Галеви.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 2
iivanoff
преди 10 години
Просто няма да имат друг избор да не е така... всички артисти са така...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 3
tany2
преди 10 години
За заместник на Вальо Танов , може да се избере най- корумпираното и криминално проявено лице с поне няколко висящи дела за контрабанда ! Дерзайте !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още