IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продават на търг оранжевата кола на Пол Уокър от "Бързи и яростни"

Търгът ще се състои в Индианаполис, САЩ

14:29 | 23.04.15 г. 1
<p>
	Пол Уокър. <em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Пол Уокър. Снимка: архив Ройтерс

Оранжевият автомобил Toyota Supra, който героят на Пол Уокър кара във филма „Бързи и яростни“ от 2001 г., ще бъде предложен на търг в Индианаполис, САЩ, пише Hollywood Reporter.

Събитието ще се проведе между 12-и и 17-и май, като се очаква автомобилът да достигне цена между 150 и 200 хил. долара.

Превозното средство се предлага в същия вид, в който зрителите го помнят от филма. Колата е конструирана специално за лентата и от нея е създадена лимитирана серия.

Прочутият автомобил участва във всички ключови сцени на първия филм от поредицата „Бързи и яростни“, както и във финалното състезание.

Последната лента излезе преди три седмици по кината и продължава да оглавява боксофис класациите в Северна Америка. Тя се радва и на най-големите приходи от продажбата на билети и у нас.

Общо 2,3 млрд. долара са донесли всички заснети досега части на „Бързи и яростни“. Главните роли в лентите са поверени на звездите Пол Уокър и Вин Дизел.

Интересът към последния филм се оказа толкова голям отчасти и заради факта, че Уокър загина на 40-годишна възраст при автомобилна катастрофа, случила се през ноември 2013 г. Смъртта му настъпи преди финала на снимките на „Бързи и яростни 7“, което наложи промяна в сценария на лентата.  

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:55 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
VicKing
преди 8 години
щом се говори за оранжева кола, тогава авторът определено е жена ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още