IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем компании и брокери бяха отличени в първите годишни награди на imoti.net

„Явлена“ и „Смарт Брокерс“ получиха призовете за съответно голяма и малка агенция, „Адрес недвижими имоти“ взе наградата на потребителите

21:04 | 25.02.16 г.
Автор - снимка
Автор
<p>
	<em>Снимка: Imoti.net</em></p>

Снимка: Imoti.net

На официална церемония тази вечер бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти imoti.net. Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито на наградите и потребителите на портала за имоти.

„Явлена“ и „Адрес недвижими имоти“ спечелиха призовете за най-добра агенция в категориите съответно „Агенция за недвижими имоти на годината“, определена от журито, и „Агенция за недвижими имоти на годината - награда на потребителите“.

Потребителите избраха своя фаворит с много висок процент сред гласувалите над 3 хил. души.

В категорията с най-много претенденти от цялата страна - „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“, наградата взе „Смарт Брокерс“.

Призът в катерогията „Дебют на агенция за недвижими имоти“ отиде при стартиралата през 2014 г. „Капитал Естейт“ Бургас.

В категорията „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ победителят е Arco Real Estatе.

В категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – продажби“ журито отличи Галина Грудова, представител на Unique Estates, а Екатерина Габровска от „КА5 Имоти“ грабна статуетката в категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“.

Организаторите на наградите отчитат изключително висок интерес към инициативата. Поради тази причина през следващата година секторът на недвижимите имоти и потребителите могат да очакват второ издание на годишните награди.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Зам.-министърът на икономиката Любен Петров, който връчи наградата на "Капитал Естейт", изтъкна ролята на пазара на недвижими имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота от сделките. Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова, която връчи наградата на "Явлена", изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Снимки от събитието можете да видите тук 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още