IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лари Флинт предлага 10 млн. долара за компромат за Доналд Тръмп

Издателят на американското порносписание Hustler търси неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да свали Тръмп от поста

10:15 | 15.10.17 г. 8
<p>
	<em>Лари Флинт. Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Лари Флинт. Снимка: Архив Ройтерс

Издателят на американското порносписание Hustler Лари Флинт предложи "до 10 млн. долара" за всеки, който предостави информация, водеща до импийчмънт и отстраняване от поста на американския президент Доналд Тръмп, в обява на цяла страница в неделното издание на Washington Post, предаде AP.

По време на президентската кампания миналата година Флинт предлагаше 1 млн. долара за онзи, който предостави видео или аудиозапис, "хванал" Тръмп в противозаконно или сексуално непристойно поведение.

В днешната реклама Флинт търси "димящо дуло" - неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да бъде публикувано и да свали Тръмп от поста.

Флинт изброява многобройни причини, поради които според него Тръмп трябва да бъде отстранен - компрометиране на вътрешната и международната политика, произнасяне на стотици нагли лъжи, груб непотизъм и назначаване на неквалифицирани личности на високи постове. В края на обявата има безплатен номер и имейл адрес.

По думите на Флинт процесът на импийчмънт е "мръсна, скандална работа, но алтернативата - още три години дестабилизираща дисфункция - е по-лоша". "Смятам, че е мой патриотичен дълг и дълг на всички американци да се отървем от Тръмп, преди да стане твърде късно", пише авторът на обявата. (БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:38 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

7
rate up comment 0 rate down comment 0
michaelis12
преди 6 години
а това човекоподдобно Флинт на снимката що е жив ?!? нема ли него некой да го поръча еббахти креттена, а я как убиват нормалните хорица дет разследват такива урроди като него, ама за тех никой нищо не каа щот си е в "реда на нещата" ....Car-Bomb Kills "One-Woman WikiLeaks" Who Led The Panama Papers Revelationshttp://***.zerohedge.com/news/2017-10-16/car-bomb-kills-one-woman-wikileaks-who-led-panama-papers-revelations
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 4 rate down comment 0
Sakamano
преди 6 години
В темите за Ябълката и Теслата многократно си се изказвал пренебрежително за преценката на инвеститорите. Радвам се, че поне в тази тема мнението ти за тях се повишава. Обаче ръстът на борсовите индекси набра инерция още при Обама, тъй че човек не може да не се запита, дали това се случва заради Перчема, или ВЪПРЕКИ него? И другият въпрос е - какво точно е направил Тръмп? Много приказки, много заявени намерения, но освен оттеглянето от Парижкото споразумение, други икономически мерки все още не е предприел. Единственото което прави е, че се опитва да си припише заслугата за възходящата фаза в Световния икономически цикъл.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 2 rate down comment 5
majnata
преди 6 години
Именно , че само извратен мозък ше види туй което вижда Флинт ...и ***. като тебе
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 4
Стоян Петров
преди 6 години
Щом индивиди като този са разбрали че Тръмпа не става, какво ли си мисли нормалния американец. И не се учудвайте на нестабилността на управлението му. Тези неща ги писах още когато разбрах, че печели въпреки че Клинтън има 6-7% повече гласове от телевизионния водещ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 2
scott
преди 6 години
човек чете подобна мърсотия и си казва: "Предлагам бесплатно услугес за ликвидилане на тоз, мазниа на снимката, плюс редакциес на списанието. Ше ми е сложно да организирам такова нещо от България. Обаче, ако имате работещ план и такти(ческо финансиране - ШЕ БЪДЕМ РЪКАТА, КОЯТО ШЕ НАТИСНЕ СПУСЪКА НА АК47 С ДВА ПЪЛНИТЕЛА. И АКО ТАКА, ОСТАНЕ ВРЕМЕ, ШЕ ДРАСНЕМ И КЛЕЧКАТА НА СПИСАНИЕТО. ПРЕДИ АРЕСТА, ДЕ.......посуе ше ми е малко сложна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 6
bgMan
преди 6 години
Поредната изметт, която вижда заплаха за свободното практикуване на ммръсотиите от извратенняците.Голям трън в заддника им е Тръмп.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 16 rate down comment 3
majnata
преди 6 години
Мдаа...най-подходящият човек за тая работа ... честен , патриот , моралист !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още