IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Globul с шести смартфон под собствена марка

Globul touch е с операционна система Android 2.3 и доживотна гаранция

11:55 | 13.06.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Globul с шести смартфон под собствена марка

Вторият мобилен оператор Globul пуска на пазара нов достъпен смартфон под собствената си марка - Globul touch.

Globul touch е стилен и удобен, а теглото му е едва 131 грама. Устройството притежава 4-инчов капацитивен мултитъч дисплей и 3,2-мегапикселова камера, работи с операционна система Android 2.3 (Gingerbread), а процесорът е МТК6573 / 800 Mhz, поясниха от компанията за Investor.bg.

Globul touch е изключително подходящ за любителите на социалните мрежи и лесното споделяне с приятели, защото се предлага с предварително инсталирани приложения за достъп до Facebook, Twitter, YouTube и Foursquare. Освен това смартфонът разполага с предварително инсталирани приложения за разпознаване на песни и създаване на рингтонове.

„След успеха на първите пет смартфона под марката Globul логично продължаваме да разширяваме портфолиото си от достъпни и функционални брандирани устройства. С оглед на предстоящия ваканционен период, предложихме Globul touch на нашите клиенти, с който те могат да се наслаждават на лесен и бърз достъп до интернет и социални мрежи, както и да разполагат с информация за потреблението си в роуминг при пътуване в чужбина, и всичко това с удобството на 4-инчовия мултитъч дисплей на устройството“, поясниха от оператора.

Компанията не се ангажира с конкретни данни за продажбите на предишните брандирани устройства, но от там поясниха, че „сме изключително доволни от успеха на всички модели брандирани телефони, които сме предложили до този момент“.

Брандираните телефони, както и всички други, могат да бъдат предназначени за най-разнообразен кръг потребители. Представените до момента смартфони GLOBUL Q1, Q1 Second Edition, GLOBUL Move, GLOBUL Z3 и GLOBUL Q3 представляват смартфони, които предлагат баланс между функционалност и достъпна цена, добави за Investor.bg говорителят на Globul Теодора Първанова.

Globul touch се предлага с доживотна гаранция в магазините на Globul, GERMANOS и официалните партньори на цена от 2,60 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за абонаментна програма Globul United с месечна такса от 49,90 лв.

До момента Globul представи на пазара пет смартфона под собствената си търговска марка - Globul Q1, Globul Q1 Second Edition, Globul Move, Globul Z3 и Globul Q3.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:34 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още