IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макс стартира гласовите си услуги в България

Компанията представи мобилното приложение Voicer

13:42 | 29.09.15 г.
<p>
	<em>Снимка: Макс</em></p>

Снимка: Макс

Мобилният телекомуникационен оператор Макс стартира гласовите си услуги в България, съобщават от компанията.

Тя представи мобилно решение за пренос на глас през мобилен интернет и с български мобилен номер.

Става дума за софтуерното приложение Voicer, представляващо предплатена гласова услуга, достъпна на смартфони и таблети, които работят с операционните системи Android и iOS. Voicer е приложение за гласови услуги, видео и текстови съобщения, използващо бързата 4G LTE мрежа на оператора, но работи и през други интернет вързки – Wi-Fi и 3G.

Voicer се използва с номер от номерационния план на Макс, който започва с +359 999, или с пренесен от друг български оператор.

Услугата предоставя възможност да се звъни на всички мобилни и фиксирани номера в България, а всеки телефон в страната може да избира номерата на Макс.

От компанията посочват, че Voicer не е обвързан с месечни такси и дългосрочен договор. Неговият стартов пакет е достатъчен за осъществяване на разговори, а презареждането му може да се случи по всяко време.

Първоначалният пакет включва 5 лева за разговори и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост. Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а цената към всички фиксирани и мобилни мрежи в България е 0,05 лв./мин. От Макс твърдят, че всички обаждания се отчитат на секунда. След изтичането на включените минути за разговори или на интернет трафика услугата може да се презарежда с няколко различни пакета.

Освен от стандартни гласови възможности, потребителите на Voicer могат да се възползват от възможността да комуникират неограничено помежду си чрез видеоразговори, онлайн текстов чат, да изпращат снимки, видео и записани съобщения.

Един потребител може да инсталира приложението на до пет крайни устройства, използвайки един номер, независимо от вида на интернет връзката. Voicer е налично в Google Play Store и Apple App Store.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:31 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още