IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БВП през първото тримесечие на 2011 г. на фокус през седмицата

Износът през март и продажбите в промишлеността, строителството и търговията са другите акценти през седмицата

07:51 | 09.05.11 г. 1
БВП през първото тримесечие на 2011 г. на фокус през седмицата

В понеделник (9 май) НСИ ще обяви данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през март 2011 г.  Статистическият институт ще обяви и продажбите на дребно по цени на реализация през първото тримесечие на 2011 г.

За този ден е насрочен аукцион за ДЦК със срочност от 6 месеца в лева, както и общо събрание на акционерите на Агрия Груп холдинг АД.

Във вторник (10 май) НСИ ще обяви износа, вноса и търговското салдо през март 2011 г., както и наблюденията си върху потребителите, съвместяването на работата със семеен живот и жилищния фонд.

За вторник са насрочени общи събрания на акционерите в Актив пропъртис АДСИЦ, Рилски лен АД, Наш дом България холдинг АД, И Ар Джи капитал 1 АДСИЦ, ТБ ПИБ АД и Варна плод АД, както и старт на търговията с правата на Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти АДСИЦ.

В сряда (11 май) НСИ ще информира за наетите лица и средната работна заплата през първото тримесечие на 2011 г. За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в И Ар Джи Капитал 2 АДСИЦ и Булвеста холдинг АД.

В четвъртък (12 май) НСИ ще публикува стойностите на инфлацията през април 2011 г.  За този ден е насрочено общо събрание на БГ Агро АД, а също и старт на търговията с акциите от увеличенията на капитала на Индустриален холдинг България АД и Инвестор.БГ АД.

В петък (13 май) НСИ ще обяви предварителни оценки на БВП за първото тримесечие на 2011 г.  Според Центъра за икономическо развитие ръстът на БВП ще е 0,5-1%.

БНБ ще предостави данни за инвестиционните фондове и кредитите и депозитите по количествени категории и икономически дейности за първото тримесечие на 2011 г.

За събота (14 май) е насрочено общо събрание на акционерите в Първи май - 50 АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 1
hellwitch
преди 13 години
А дано по-висок ръст на БВП и по-висок износ. Както и поне стабилизация на вътрешното потребление.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още