IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс през март на фокус през седмицата

БНБ ще обяви данни за първото тримесечие за дружествата, специализирани в кредитирането, а НСИ ще информира за средствата за подслон

07:45 | 16.05.11 г.
Платежният баланс през март на фокус през седмицата

В понеделник (16 май 2011 г.) БНБ ще обяви платежния баланс за март 2011 г., който включва внос, износ, преки инвестиции, теглени и погасени чуждестранни заеми, депозити на чужденци, приходи от еврофондове и други. Централната банка ще публикува и информация за дейността на лизинговите дружества през първото тримесечие на тази година.

Също в понеделник НСИ ще обяви туристическите пътувания и разходи за туризъм на населението през първото тримесечие на 2011 г.

За първия ден е насрочен и аукцион за ДЦК в евро със срочност от 5 години, както и общи събрания на акционерите в Бряст-Д АД, Кабиле - ЛБ АД, Лев инвест АДСИЦ и Екип-98 Холдинг АД.

Във вторник (17 май) БНБ ще обяви данни за първото тримесечие за дружествата, специализирани в кредитирането, а НСИ ще информира за средствата за подслон и местата за настаняване през първото тримесечие на годината.

За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в Ексклузив пропърти АДСИЦ, Инвестиционна компания Галата АД и Рой Пропърти Фънд АДСИЦ.

В сряда (18 май) стартира търговията с права от увеличенията на капитала на ЗАД Булстрад Виена иншурънс груп и София Хотел Балкан АД, както и 26-ти Централизиран публичен търг. За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в Холдинг Света София АД и Златен лев холдинг АД.

В четвъртък (19 май) НСИ ще информира за цените на производител в селското стопанство през първото тримесечие на 2010 г.  За този ден са насрочени общи събрания на акционерите в Ютекс Холдинг АД, Завод за шлиф. машини АД, Мак АД и Складова техника АД.

В петък (20 май) НСИ ще обяви разходите за придобиване на ДМА и придобити ДМА през първото тримесечие на 2011 г., както и приходи и разходи на предприятията от дейностите транспорт, съобщения и услуги.

За последния ден на седмицата са насрочени общи събрания на акционерите в Медика АД и Марицатекс АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:58 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още