IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започва ремонът на моста Чавдар

Модернизацията ще бъде завършена на 14 септември 2011 г.

10:57 | 15.07.11 г. 1
Започва ремонът на моста Чавдар

Ремонтът на новата конструкция на моста Чавдар започва от утре и ще продължи до 14 септември. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на нарочна пресконференция, организирана по повод предстоящата реконструкция.

Стойността на проекта е над 1,7 млн. лв. За изпълнител беше избран „Главболгарстрой“. Общата дължина на съоръжението е около 340 метра, съобщи зам. кметът на София Любомир Христов.

Във връзка с ремонта се въвежда временна организация на движението, обясни Христов. От 4,30 часа на 16-и юли до 4,30 часа на 14 септември се променя маршрутът на тролейбуси номера 1 и 2.

Маршрутът на тролейбус 4 не се променя. Ще бъде разкрита временна тролейбусна линия номер 2А. Ще има и временна спирка в едната посока към жилищен квартал „Левски Г“. Открита ще бъде и нова автобусна линия номер 1 ТБ.

Зам. кметът на столицата съобщи още, че билетите ще важат за всички линии, които вървят в това направление.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:59 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
opel49
преди 12 години
От дете го знам този мост. И мога да кажа, че му беше време и на неговатанаправа. Дано само, използват качествен материал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още