IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С до 5% по-високи ще бъдат цените в курорта "Албена" през новия сезон

Предвижда се увеличение и в цената за почивка на деца за лято 2012 във ваканционното селище

12:45 | 10.01.12 г.
С до 5% по-високи ще бъдат цените в курорта "Албена" през новия сезон

С до 5 на сто по-високи ще бъдат цените за почивка в черноморския комплекс "Албена" през новия туристически сезон спрямо миналото лято, съобщи заместник-директорът по маркетинг и продажби на курорта Йовка Страшилова.

По думите й поскъпване има предимно в хотелите, които са реновирани. През миналия сезон туристите отдъхваха в пика на лятото по системата "All inclusiv" в тризвездни и четиризвездни хотели от 70 до 100 лева за ден. Най-евтината почивка в т. нар. висок сезон, включваща нощувка и закуска, струваше по 25 лева, коментира Страшилова.

През новия летен туристически сезон курортът предвижда да увеличи цените и за децата. За разлика от миналото лято само едно дете на семейство ще почива безплатно, а останалите ще получават 70 на сто отстъпка от цената за възрастен, каза Страшилова.

И през новия сезон туристите, настанени в хотелите, ще имат право да ползват безплатно чадър и два шезлонга на плажа.

Българите и германците са сред най-активните в отворената още в края на ноември миналата година онлайн система за резервации за сезон 2012 във ваканционното селище. Първите туристи в курорта се очакват през март и април.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още