IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Министрите похарчили 21 хил. лв. за командировки от юли до септември

Парите за командировки през третото тримесечие на 2012 г. бяха утвърдени на заседание на МС

16:06 | 12.12.12 г.
Министрите похарчили 21 хил. лв. за командировки от юли до септември

Представителите на кабинета, в това число министри, техните заместници, областни управители и членове на други органи на Министерския съвет, са похарчили общо над 21 хил лв. във връзка с техни командировки в страната и чужбина през периода юли-септември тази година. На редовното си заседание днес правителството утвърди разходите на членовете на кабинета, съобщиха от правителствената пресслужба.

Родните министри и зам.-министри са похарчили общо над 13,3 хил. лв. по време на командировките си през третото тримесечие на тази година.

Командировките на председателите на държавни агенции и техните заместници са били за 1057 лв., а изразходваните пари за служебните пътувания на председатели и членове на държавни комисии – малко над 1900 лв.

За командировките на областните управители пък са били дадени близо 5,5 хил. лв.

Министерският съвет утвърди и командировъчните на ръководителите на държавни институти –  90 лв. за третото тримесечие на текущата 2012 г.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:53 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още