IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откриха обществена поръчка за рехабилитация на старите участъци на "Тракия"

Индикативната стойност на проекта е 30 млн. евро

13:33 | 25.02.14 г. 1
Откриха обществена поръчка за рехабилитация на старите участъци на "Тракия"

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) откри обществена поръчка за проектиране и рехабилитация на над 32 километра от старите участъци на АМ „Тракия“. Става въпрос за участъци при изхода на София и на територията на област Пазарджик.

Проектът се финансира по програма „Транзитни пътища V”, става ясно от съобщението на агенцията. Ремонт ще бъде направен и на прилежащите пътни връзки на пътни възли „Церово“, „Калугерово“ и „Гелеменово“.

Индикативната стойност на проекта е 30 млн. евро. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 18 месеца след подписването на договора с избрания изпълнител.

Кандидатите ще могат да подават своите оферти до 17 ч. на 7 април 2014 г. Критерият за избор на изпълнител е икономически най-изгодна оферта.

Предстои стартирането и на още една обществена поръчка за рехабилитацията на близо 14 км от старите участъци на АМ „Тракия“. Те са на територията на област Пловдив, допълват от АПИ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
Батя
преди 10 години
Мдаа, край Пловдив много тресе
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още