IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Варна обяви търг за информационна система за градския транспорт за 6,2 млн. лв.

Офертите могат да се подават до 26 май

11:09 | 16.04.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Варна обяви търг за информационна система за градския транспорт за 6,2 млн. лв.

Морската ни столица Варна стартира търг за 6,2 млн. лева като част от изпълнението на проекта за обновяването на градския транспорт, съобщи SeeNews.

Предвижда се изграждането на информационна система в реално време, както и команден център и система за предоставяне на предимство на превозни средства от градския транспорт на кръстовища, контролирани от светофари, посочва се в обявлението на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Проектът за модернизация на градския транспорт във Варна е част от по-широкия проект за интегриран градски транспорт, който се осъществява още в Пловдив, Плевен, Русе, Стара Загора и София и е съфинансиран със средства от програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г.

Работата по изграждането на информационната система за градския транспорт във Варна трябва да приключи до 180 дни след подписването на договора с изпълнителя на обществената поръчка.

Офертите могат да се подават до 26 май, като ще бъдат отворени на следващия ден.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:59 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Stoqn_Trakiev
преди 10 години
ГЕРБ в лицето на Портних, отново показаха че където стъпят става градина. :) Сега ще се погрижат и за Варна и тя ще стане градина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още