IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За пети пореден път - „Франчайзинг Експо“ в София

Конференцията „Нови Бизнес Идеи“ ще събере на едно място най-успешните български франчайзодатели

10:39 | 08.05.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Миналогодишното издание на&nbsp;конференцията &bdquo;Нови Бизнес Идеи&ldquo;. <em>Снимка:&nbsp;Франчайзинг БГ</em></p>

Миналогодишното издание на конференцията „Нови Бизнес Идеи“. Снимка: Франчайзинг БГ

За пета поредна година Франчайзинг БГ организира изложението за нов бизнес - „Франчайзинг Експо“, съпътствано от конференцията „Нови Бизнес Идеи“. Изложението ще свърже инвеститори от цялата страна с най-успешните франчайзодатели, които искат да разширят своя бизнес в България и чужбина. Над 3000 предприемачи ще могат да се запознаят с консултанти, адвокати, банкери, франчайз асоциации, да създадат нови връзки и да дискутират франчайз възможностите за развиване на бизнес. 

За четвърта година генерален спонсор на изложението ще бъде Subway - най-голямата верига ресторанти в света, която отвори 34 заведения в страната за пет години. Партньор на изложението е Рефан – верига за натурална козметика, наскоро открила своя 100-тен магазин в страната.

Сред изложителите са още брандове като сладкарници „Неделя“, Магнито, Ера, Casyopea, Natur House, Francorp, Schwarma, Citrus Vending, Дон Домат, Mamma Mia, „Верди“, сладкарници Papaya, Yogurt Yops и други.

На 16-ти май ще бъде проведена и конференцията „Нови Бизнес Идеи“. Темата на конференцията ще е: „С труд можеш да превърнеш един лев в два лева, а с идея – в колкото си поискаш“. Лектори ще бъдат едни от най-успешните български франчайзодатели, както и специални гости от Дубай, които ще представят няколко чуждестранни бранда с интерес за навлизане на българския пазар.

Заповядайте на 16-17 Май в зала 3 на НДК за да изберете вашият нов бизнес сред 50 франчайза от България и чужбина в множество бизнес сфери.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:30 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още