IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Станишев похвали кабинета на Пламен Орешарски

Няма как да се бориш с монополите, ако хората, които защитаваш, не отидат да гласуват, изтъкна бившият лидер на "червените"

12:44 | 02.08.14 г. 3
Станишев похвали кабинета на Пламен Орешарски

Членове и симпатизанти на БСП се събраха днес на традиционния събор на връх Бузлуджа. Тази година мотото е "Силна БСП - единна левица".

В речта си бившият председател на БСП Сергей Станишев похвали правителството в оставка на премиера Пламен Орешарски, предаде БНР.

Само за последната година правителството, излъчено с мандат на БСП, направи за обикновените българи в пъти повече, отколкото за четири години правителството на ГЕРБ и ние се гордеем с това, заяви той.

Според Станишев "няма как да се бориш с монополите, ако хората, които защитаваш, не отидат да гласуват".

"Няма как да ограничаваш произвола на банките, ако потребителите смятат това за наша битка. Затова искаме в следващите седмици всеки един от нас да отиде при хората и да каже какво сме направи и какво ще направим за България", подчерта президентът на ПЕС.

Повече от 45 000 членове и симпатизанти на БСП вече се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата, съобщиха от партията. Симпатизанти на социалистите продължават да пристигат с автобуси и автомобили.

Новият лидер на БСП Михаил Миков  допълни, че ще води партията към сила, единение и изборна победа. Той изрази убеденост, че БСП ще спечели “битката” през октомври “за една по-добра и по-искрена България”.

Още политически новини от България четете в Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:18 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
krasssen
преди 9 години
Тръгнал си от хранилката БГ и кацнал на хранилката EU.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 0
STRAHO
преди 9 години
Наглостта му граници няма! По нея ще го познаете! Богат си тръгнал...ха ха ха колко цинично откровение....както винаги ! :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 0
jorkata_pz
преди 9 години
Ако всички отидат да гласуват, няма да съберете и 5%
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още