IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Titan Machinery придоби всички акции на дъщерното си дружество в България

Инвестицията е стъпка от стратегическото намерение на дилъра на аграрна и строителна техника да развива бизнеса си в региона на Югоизточна Европа

16:49 | 11.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p style="text-align: justify;">
	<em>Снимка: Titan Machinery</em></p>

Снимка: Titan Machinery

Дилърът на аграрна и строителна техника Titan Machinery Inc. придоби оставащите акции на дъщерната си фирма в България и стана 100% собственик на Тайтън Машинъри България АД, съобщават от компанията.

Инвестицията е стъпка от стратегическото намерение на Titan Machinery да развива бизнеса си в България и в региона на Югоизточна Европа.

Консолидацията на собствеността доведе и до промяна в управлението на компанията в България. От юли 2016 г. Филип Цветков изпълнява ролята на кънтри мениджър.

Дружеството оперира в страната от четири години. Иначе в световен мащаб Titan Machinery реализира оборот от 285 млн. долара през първото тримесечие на 2016 г. Компанията оперира в САЩ и в 20-те си представителства в Европа.

Тайтън Машинъри България е вносител на марки селскостопанска техника от ранга на Case IH, Vaderstad, Kverneland, Salford, Tecnoma, Merlo и други.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:38 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още