IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хорека секторът в началото на 2020 г.

В нов формат професионалната платформа СИХРЕ събира от 28 до 31-и януари бранша в Интер Експо Център

10:00 | 20.01.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: ИЕЦ</p>

Снимка: ИЕЦ

Ако приемем максимата, че денят се познава по сутринта, то за годината се съди по началото ѝ. Отнасяйки всичко това до хорека сектора, по всичко личи, че ни очаква динамична година, подчинена на положителни движения, високи технологии и новите пазарни ниши.

За всичко това можем да съдим от новия формат на изложението СИХРЕ, което ще се проведе под мотото „Завръщане в бъдещето“. Международното събитие, посветено на хорека сектора, събира бранша от 28 до 31-и януари в Интер Експо Център. Изложението предоставя професионална платформа, съчетаваща продуктови предложения, професионалните форуми за управлението на хотела и кулинарните събития GastronomiX и Bocuse d’Or. Провеждайки се самостоятелно за първи път от осем години, изложението ще заеме 10 000 кв.м. площ. В половината ще се разположат компаниите с дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда. Останалата част е за фирмите с решенията за интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

Специализирани събития за хотелиерите

Дигиталната среда ще бъде един от акцентите на професионалната съпътстващата програма.  На 29 януари специализираният „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“ ще постави във фокуса си често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти, правилната онлайн комуникация с клиентите, Facebook чатботовете. Професионалните лектори Георги Стефанов, Николай Йоргов, Благой Никушев, Милан Стойкович и Константин Занков ще спрат вниманието си и върху управлението на репутацията в интернет-пространството и привличането на чуждестранни партньори.

„Регистрацията си за „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори “ можете да направите тук“, отчитат организаторите.

Как да подобрим работата на хотела си? В какво да инвестираме и как модерните технологии могат да послужат за разрастването на бизнеса? Тези и още много други въпроси са в епицентъра на семинара „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“, за който можете да направите регистрацията си на bahe.bg. Като част от съпътстващата програма, организирано от Хотелски форум, Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (БАПМХ) и изложение СИХРЕ, събитието ще се проведе на 28 януари. Лектори от различни направления, обвързани с менажирането на процесите, ще споделят опит, идеи и практически съвети. Инвестициите, новите технологии и дизайнът на хотела ще бъдат само част от разискваните теми.

Сред лекторите са: Жулиета Стефанова, ген. директор на Sofia Hotels Management, Алекс Ковачев – управител на студио IDEA, Светослав Панев – ген. мениджър на Бест Уестърн Премиер София Еърпорт, Милена Иванова (Севтополис Медикъл§СПА), Антония Писленска (Rosslyn Hotels), Светла Станева (мениджър корпоративно планиране, Дипломат Плаза), Ивайло Кожухаров (ген. мениджър, Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София).

Кулинарните предизвикателства

Като арена на кулинарни предизвикателства, СИХРЕ 2020 приема едно от най-очакваните кулинарни събития – GаstronomiX. В него се включват Паоло Касагранде, шеф-готвач на ресторант Lasarte в Барселона с три звезди Michelin и Рикардо Мартинес, впечатляващ с уменията си в Espai Sucre в Барселона. Уменията си ще разкрие шеф-готвач Емил Минев – българинът, който отговаря за подбора на преподавателите в академиите на Le Cordon Bleu и одобрява талантите в тях. В кулинарното събитие се впуска и шеф Георги Бойковски. Ще се включат и Нихад Мамеледжия от Босна и Херцеговина, Алтин Пренга от Албания и професорът по османска кухня, Йозге Саманджъ. Успоредно с GastronomiX, ще се проведе и националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.

Всичко което очаква хорека сектора. Последните продуктови предложения. Специализирани събития, насочени към развитието на сектора. Достъп до всичко това ще ни даде изложение СИХРЕ 2020. Своята регистрация за свободно посещение можете да направите тук!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още