IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хранително-вкусовият и хорека секторите обменят бизнес решения от 7 до 10 ноември

Домакин на международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ е Интер Експо Център

10:37 | 05.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Интер Експо Център</em></p>

Снимка: Интер Експо Център

Шест изложения, обединяващи най-актуалните новости и тенденции в развитието на два от ключовите сектори, ще запълнят максимално целия изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център от 7 до 10 ноември. Събитията оформят изключителна международна платформа за създаване на нови контакти, обмен на идеи и път за развитие на бизнеса в Югоизточна Европа. МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ са установена пресечна точка между професионалисти и предприемачи, опериращи в сферата на хранително-вкусовия и хорека бранша.

Над 500 изложители ще запознаят аудиторията с продукти и технологични предложения, като 162 от тях вземат участие за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд и Холандия. Наред с новостите, четирите изложбени дни ще поднесат на посетителите и качествена съпътстваща програма, включваща редица специализирани форуми и демонстрации.

Като атрактивни за съвременния бизнес се очертават представянията на редица софтуерни продукти, насочени към оптимизиране на процесите в хорека сектора. В услуга на добрите бизнес практики работят както програмите, предназначени към управление на заведения и магазини, така и софтуерните продукти от последно поколение, моделиращи успешно до последен детайл вътрешните процеси за бързо и безпроблемно обслужване на хотели и СПА центрове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 02:36 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още