IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Kак се оценява прохождаща компания?

В поредния епизод на подкаста "Бизнес среща" ще чуете разговора между Димитър Димитров от "Алтерко" и Стефан Иванов, съосновател на "Ампеко"

18:08 | 08.10.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

InvestorBG · Бизнес Среща Сезон 2: Предприемачи на бъдещето. Епизод 4 - Kак се оценява прохождаща компания

Как се прави оценка на прохождаща компания? Какви са различните възможности за финансиране и какви са предимствата на излизането на капиталовия пазар в България? Темите обсъждат в поредния епизод на подкаста "Бизнес среща" Димитър Димитров, изпълнителен директор на "Алтерко", и Стефан Иванов, съосновател на "Ампеко", компания, която разработва софтуер за управление на зарядни станции за електрически автомобили.

В няколко издания на подкаста "Бизнес среща" ви правим съпричастни към менторски сесии между инвеститори и предприемачи. Те са продължение на проекта "Предприемачи на бъдещето" и се излъчват с подкрепата на Уникредит Булбанк.

В следващото издание на подкаста очаквайте срещата между Даниел Лорер, управляващ партньор във фонда за рисково инвестиране BrightCap Ventures, и Божидар Христов, съосновател на компанията за полуавтоматични стойки за колела Streebl.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:31 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още