IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приложение позволява на туристите да планират екскурзии с помощта на приятели

Trippy свързва потребителите с техни приятели в социалните мрежи, които имат информация за определен град

11:21 | 18.10.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Приложението вече може да се изтегли от&nbsp;iTunes Store.&nbsp;<em>Снимка:&nbsp;Trippy</em></p>

Приложението вече може да се изтегли от iTunes Store. Снимка: Trippy

Ново мобилно приложение дава възможност на туристите да планират пътуванията си с помощта на приятели, предаде Ройтерс.

Приложението, наречено Trippy, свързва потребителите с техни приятели в социалните мрежи, които имат информация за определен град, независимо дали живеят или учат в него, или също са на пътешествие, и могат да направят препоръки.

„Ако човек търси например информация за Токио, има хиляди различни сайтове, предлагащи хиляди различни идеи, отзиви и коментари, които той трябва да прегледа. Нашата идея е да се стесни този кръг и да се сведе до приятелите, които могат да дадат предложения, познавайки личните предпочитания на потребителя. По този начин се пести много време", казва Джей Ар Джонсън, основател и изпълнителен директор на Trippy.

Приложението позволява на туристите да създават и албуми от пътешествието си и да споделят снимки директно от местата, които са посетили по препоръка на приятелите си. Чрез сайта на Trippy потребителите могат да правят и резервации в хотели. Приложението може да се изтегли от iTunes Store.

БТА

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още