IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Избирането на подарък става по-лесно с Karma

Приложение за iPhone и Android дава предложения за подарък на база данни, въведени във Facebook

09:47 | 27.03.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Избирането на подарък става по-лесно с Karma

 

Правилният избор на подарък, определянето на точния размер и стил или намирането на актуалния пощенски адрес могат да затруднят процеса на подаряване, отбелязва Ройтерс.

С приложението Karma за iPhone и Android мъката около подаряването на подаръци е на път да изчезне. То дава възможност на хората да изпращат подаръци веднага чрез SMS, електронна поща или Facebook.

Приложението препоръчва подаръци въз основа на демографския профил и интересите на получателя, информацията, за които събира от Facebook. След като се получи съобщение за изпратен подарък, получателят въвежда адреса, на който иска да получи подаръка, заедно с други лични предпочитания за подаръка като размер, стил или цвят.

“Можете да отворите Karma и буквално за по-малко от 60 секунди човекът, за когото си мислите ще получи картичка, ще види вашия подарък, може да го вземе, да се зарадва и да ви благодари”, посочва създателят на приложението Лий Линдън.

Той добавя, че получателят може да определи точно къде иска да му бъде доставен подаръка, какъв размер да бъде и т.н. Подаръците, които са на разположение чрез това приложение, са
вина, електроника и модни стоки.

Karma позволява на получателя да промени не само цвета, размера или стила на подаръка, но също така самия подарък преди той да бъде изпратен. Има и възможност стойността на подаръка да бъде дарена на партньорска благотворителна организация.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 32 rate down comment 8
RedBot
преди 12 години
Тези подаръци, са като онези дето СЕОтата ги подаряват на служителите си. Само дето едва ли знаят, какво и на кого подаряват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още