IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sotheby's продава луксозен часовник, посветен на Лео Меси

Освен самия часовник, спечелилият търга ще получи и фланелка с номера на Меси

10:39 | 23.03.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<span style="font-size: 12px;">Меси и дизайнер на Audemars Piguet</span><font color="#444444" face="Trebuchet MS, sans-serif" size="1">. </font><em>Снимка: Audemars Piguet</em></p>

Меси и дизайнер на Audemars Piguet. Снимка: Audemars Piguet

Тази пролет една от двете водещи аукционни къщи - Sotheby's, ще обедини силите си с Audemars Piguet в подкрепа на фондацията на Лео Меси, съобщи аукционната къща на своя уебсайт.

На търга на Sotheby's за часовници в Женева на 11 май 2013 г. ще бъде предложен часовникът Royal Oak Leo Messi, като всички приходи от продажбата му ще бъдат дарени на фондацията на човека, смятан за най-добрия футболен играч на планетата в момента.

Часовникът е проектиран в сътрудничество с Меси. Той представлява хронограф с диаметър на корпуса от 41 мм и е изработен от платина. Това е 10-ият часовник, произведен от Audemars Piguet и е част от лимитирана серия от само 100 бр., създадени в чест на спортиста.

Освен самия часовник, спечелилият търга ще получи и фланелка с номера на Меси (10) на националния отбор на Аржентина с автограф от самия играч, както и оригиналната скица на часовника, подписана от футболиста и от артистичния директор на Audemars Piguet Октавио Гарсия. Освен това победителят ще има шанс да се срещне лично с футболната легенда в Барселона.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:41 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още