IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт ще участва в гала концерта на Alibaba за "Деня на самотните сърца"

Очаква се от намаленията тази година да се възползват над 500 млн. души - около 100 млн. повече в сравнение с 2018 г.

11:14 | 28.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Ройтерс</em></p>

Източник: Ройтерс

Тейлър Суифт ще оглави екстравагантния гала спектакъл, който Alibaba организира за откриването на фестивала по случай "Деня на самотните сърца" през ноември в Шанхай.

Благодарение на Alibaba годишното отбелязване на неофициалния ден на необвързаните се превръща в най-големия в света фестивал, посветен на пазаруването, по време на който миналата година са направени продажби за повече от 30 млн. долара за 24 ч.

Присъствието на една от най-големите звезда на планетата в лицето на Суифт е най-сериозният ход на Alibaba с цел популяризиране  на събитието от създаването му преди десетилетие. Тя се присъединява към известни личности като китайската певица G.E.M. и японската звезда Кана Ханазава в Шанхай само няколко месеца след приключването на подобно тържество за премиерния ден за Amazon, съобщават от Bloomberg.

29-годишната звезда, чийто музикален албум „Lover“ се продава първоначално по-добре в Китай, отколкото в САЩ, подчертава усилията на най-голямата и може би най-известната корпорация в Китай да придаде глобален характер на своето отличително събитие.

Днес от Alibaba съобщават, че Суифт ще участва в гала концерт, предаван на живо и по телевизията за началото на 24-часовите промоции.

Тази година повече от 200 000 марки ще се включат в разпродажбите, предлагайки 1 млн. нови продукти. Очаква се от намаленията да се възползват над 500 млн. души - около 100 млн. повече в сравнение с 2018 г., се казва още в съобщението.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още