IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Betano представи 16-те българи, които ще участват в Пекин

Битките в снегове и ледове на най-добрите зимни атлети започват съвсем скоро

12:55 | 01.02.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Betano</em></p>

Снимка: Betano

В петък светът става „бяла“ Олимпиада. Битките в снегове и ледове на най-добрите зимни атлети започват съвсем скоро, а България, макар и с малка група от само 16 души, тръгва с високо вдигната глава и се цели в достойно представяне в Пекин. Както при всяко голямо събитие, най-новият онлайн букмейкър у нас Бетано бг е подготвил отлични възможности за игра и чрез Betano бонус код всеки може да се възползва от страхотни предложения за печалби.

8-ми февруари ще е денят, в който ще стискаме палци на знаменосеца ни в Китай – сноубордистът Радослав Янков. Ради се пуска в дисциплината PGS, а между 14:00 и 16:00ч. местно време са решителните битки, където се надяваме той да е главен участник. В средата на януари Янков завърши на 12-то място на световното първенство в Бад Гащайн, където отпадна на 1/8-финалите, но сме сигурни, че е запазил най-добрата си форма за Пекин. Наскоро той заяви, че настроението в отбора му е на ниво при заминаването за Китай. Ако се възползвате от своите бетано бонуси, можете да погледнете към възможността да заложите на това Радо да достигне 1/4-финалите в дисциплината си, която е оценена на 3.15. Не е за пренебрегване и това Янков да достигне до местата за медал, а ставката е отлична – 35.00.

Възползвате ли се от своя бетано бонус код, може да погледнете и към друг наш олимпиец на снега, но този път – в ските. Разбира се, става въпрос за Алберт Попов, който само преди шест дни достигна до престижно 11-то място в слалома в Шладминг, като изпусна за стотни влизане в топ 10, а седмица по-рано се класира 12-ти и във Венген. „В последните години работихме върху това да бъда стабилен, да карам на лимита и да давам всичко от себе си. С всяка година се учим и стъпка по стъпка вървим напред. Смятам, че мога да постигна нещо по-голямо“, сподели той след отличното си каране до момента през този сезон. Ние също се надяваме Алберт да бъде награден за дългите си години труд, а Бетано бг предлага отлични опции при успех на нашето момче. Така например напълно реален шанс той да влезе между 6-то и 10-то място в слалома е оценен с коефициен от 8.50, което е страхотно предложение. Оставане извън топ 10 до 15-то място пък е със ставка 3.85. В навечерието на Пекин 2022, най-добрият ни скиор Петър Попандов пожела на Алберт да задмине най-доброто му класиране, а именно – шесто място. Ако Попов успее да влезе в топ 5, всеки един заложил на този развой в Бетано, ще умножи залога си 18 пъти. Ще следим представянето както на Алберт, така и на Камен Златков на 13-ти и 16-ти февруари между 10:00 и 16:00ч. местно време.

Най-много представители ще имаме в биатлона – четири жени и четирима мъже, a най-опитни в лагера ни са Владимир Илиев (с четвърто олимпийско участие) и Радослав Янков и Владимир Зографски с по три олимпийски представяния. Всички в България ще се надяват олимпийците ни да донесат на страната седми медал от най-голямото състезанив в зимния спорт след златото на Екатерина Дафовска от Нагано 1998, среброто и бронза на Евгения Раданова в Солт Лейк сити, както и Ирина Никулчина, която стана трета в биатлона отново в Щатите. Последното ни качване на почетната стълбичка беше в Торино през 2006 година, когато Евгения Раданова взе третия си медал от зимна олимпиада. При използване на betano.bg бонус, можете да заложите на такъв сценарий, тъй като Бетано ви предлага коефициент от 18.00 при спечелване поне на един медал от нашите атлети. Ние им пожелаваме на врата си да носят не един, а няколко ценни метала и да докажат, че усилията им не са били изстрадани напразно, прославяйки България пред цял свят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още