IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пакетна оферта - F40, F50 и Enzo за 6,2 млн. долара

Трите култови модела на Ferrari не се предлагат поотделно

16:07 | 07.06.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Колаж: Automedia.bg</p>

Колаж: Automedia.bg

Дори най-запалените колекционери на Ferrari не могат да се похвалят с притежанието на три от най-култовите коли на италианската марка - F40, F50 и Enzo. Не само защото струват прилична сума пари, но и защото рядко се намират добре запазени екземпляри. Сега обаче колекционерите могат да се сдобият с трите коли едновременно. Възможността идва от американски дилър на Ferrari, който предлага пакетна оферта за флагманите на марката.

Дилърът се намира в Нова Англия, САЩ и продава колите само в пакет. Цената е точно 6,2 млн. долара. Търсената сума се определя като изгодна, тъй като става дума за три последователно излизали на пазара флагмана на Ferrari. Освен това колите са в безупречно състояние, а на километражите им са навъртени не повече от 300 мили.

И трите модела са специфицирани за Америка, като могат да се похвалят с уникални екстри. Произведеното през 1990 година Ferrari F40, например, е оборудвано с оригинални спортни седалки, а Enzo, произведен през 1995 г., разполага с цвят Rosso Scuderia, с който могат да се похвалят едва 7 от произведените коли. При излязлото на пазара през 2003 година Ferrari Enzo няма нищо необикновено, но пък според информацията състоянието му е безупречно.

Още снимки на колите вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още