IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Range Rover се превърна в кабриолет с две врати

Разработката е на американската компания NCE, която вече показа четириврат кабриолет на базата на модела

16:46 | 26.09.13 г.
Автор - снимка
Автор
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: NCE</em></p>

Снимка: NCE

Американците от Newport Convertible Engineering вече показаха своя версия на новото поколение Range Rover. Това бе кабриолет с четири врати, а сега са готови с още две модификации, които няма как да бъдат намерени в официалните представителства на британската марка. 

Новите версии на NCE представляват купе и кабриолет с две врати. И двата нови модела са базирани на Range Rover, като не се съобщава дали подобни доработки се предлагат и за версията Sport.

За разлика от показания преди това кабриолет Range Rover, новите версии изглеждат значително по-добре. Те са разработени на базата на топ модификацията Range Rover Supercharged Autobiography и вече могат да бъдат поръчани. Производството им е лимитирано - до 20 бройки за купето и кабриолета, но цени не се съобщават.

И двата нови модела имат непроменено междуосие, като инженерите на NCE са премахнали средната колонка и са удължили предните врати. Кабриолетът е оборудван с мек електрически покрив.

Всички снимки разгледайте в публикацията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още