IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BMW 4-series Convertible се появи предпремиерно

Компанията производител разкри първите официални снимки на модела

13:19 | 09.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: BMW</em></p>

Снимка: BMW

С новото поколение на своя най-популярен и най-продаван модел - 3-series, германската марка BMW въведе и ново обозначение. Версиите купе и кабриолет на модела вече се наричат 4-series, като това важи и за спортните модификации на BMW M GmbH.

Купето 4-series направи своята премиера по-рано през годината, а днес в интернет пространството се появиха първите официални снимки на 4-series Convertible. Откритият модел трябва да бъде представен по време на изложението в Лос Анджелис, а продажбите му да стартират в началото на 2014 година.

Самите фотографии се появиха в брошура на BMW 4-series, в която са представени част от опционалните екстри на модела. Както се вижда, една от тях представлява багажник за велосипеди, който се поставя на теглича на колата. При купето има възможност и за поставяне на багажник на покрива.

Както и да е, по-важното около модела е, че той продължава традицията от предишното поколение, залагайки на твърд сгъваем покрив. Към момента няма информация за времето, което изисква покривът за отварянето и заварянето си. Лисват и данни за обема на багажника.

Ясно е обаче, че BMW 4-series Convertible ще разчита на същите двигатели, с които разполага купето. Това са бензинови и дизелови агрегати с обем до 3.0 литра. Най-мощната бензинова модификация ще разполага с 306 к.с., като ще изпълнява ускорението от място до 100 км/час за около 5.5 секунди.

Всички подробности очаквайте най-късно в края на месец ноември, когато автосалон Лос Анджелис 2013 ще отвори врати.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още