IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В Маями се появява първата площадка за кацане на летящи коли

„Небесната палуба“ ще се издига на върха на 60-етажния Paramount Miami World Center

21:54 | 29.04.19 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;Paramount Ventures,</p>

Снимка: Paramount Ventures,

Летящите автомобили не изглеждат чак толкова футуристично, а някои компании сериозно се готвят за бъдеще, изпълнено с тези превозни средства, които не само могат да се движат по земята, но и да порят въздуха. Потвърждение за това е един предприемач от американския град Маями, щата Флорида.

Изграждането на жилищен небостъргач в центъра на града вече е към края си и плановете за създаване на "небесна палуба", обявени преди година, наближават реализацията си. Както съобщава тв каналът WSVN 7 News, 60-етажният Paramount Miami World Center ще получи първата по рода си площадка за кацане на летящи коли. Даниел Кодси, главен изпълнителен директор на компанията изпълнител на проекта  Paramount Ventures, казва, че идеята му дошла от анимационния филм The Jetsons.

"Откакто се появиха The Jetsons (1962 г. - бел. ред.), Америка не спира да говори за летящи автомобили. Това е, което те вдъхновява, за което си мислите, когато създавате такъв проект. Не спирате да се питате: "Какво ще е бъдещето? Какво ще се случи в бъдещето?", споделя Кодси.

Какво още казва топ мениджърът вижте в продължението на материала!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:40 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 0
Mechkata
преди 5 години
Не виждам с какво ще е по-различна от обикновена площадка за кацане на хеликоптери...Нищо, хората си правят реклама по авангарден начин. Щом има кой да се впечатлява...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още