IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Концептуално Subaru Legacy ще излезе в Лос Анджелис

Прототипът показва как ще изглежда следващото поколение на японския модел

14:49 | 18.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка</em>: <em>Subaru</em></p>

Снимка: Subaru

Subaru се готви да отбележи 25-годишнината на модела Legacy, като за целта създаде юбилеен концепт, който представлява предшественик на следващото поколение на популярния модел. Официалният дебют на машината ще се състои на автомобилното изложение в Лос Анджелис по-късно този месец.

Концептуалният модел притежава стилна и същевременно агресивна външност, в която впечатление правят шестоъгълната решетка на радиатора, вертикално разположените въздухозаборници, масивната задна броня, C-образните светлини и необичайния дизайн на джантите, които са с размер 21 цола.

Японците на разкриха интериора на модела, но съобщиха, че той разполага с 4-местен салон, обшит с кафява кожа със сини елементи, спортен волан и многофункционален дисплей, който може да се управлява и с помощта на смартфон или таблет.

Размерите на Subaru Legacy Concept са дължина 4930 мм, широчина 1940 мм, височина 1500 мм и междуосие 2880 мм. Той е с 200 мм по-дълъг, със 160 мм по-широк и с 55 мм по-висок от сегашното поколение на модела. Междуосието е пораснало със 130 мм.

Засега не се разкриват никакви технически характеристики за автомобила, но се знае, че той ще разполага със система за симетрично задвижване на четирите колела, както и със следващото поколение на технологията EyeSight за предотвратяване на челен сблъсък. Серийната версия на модела ще се появи догодина.

Всички снимки разгледайте в публикацията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още