IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ford представи луксозния F-150

Пикапът разчита на 3,5-литров EcoBoost с 356 к.с.

17:46 | 22.07.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Ford&nbsp;</em></p>

Снимка: Ford 

Американският автоконцерн Ford представи нова версия на пикапа F-150, която носи името Limited. Представител на американската марка обяви, че това е най-луксозният вариант на модела, който някога е пускан на пазара.

Автомобилът е получил специална решетка на радиатора с надпис „Limited” на предния край на капака, хромирани елементи на двете брони, панорамен покрив, фарове със светодиоди и хромирани тръби на изпускателната система. Машината ще се предлага в 4 цвята - Blue Jeans, Magnetic, Shadow Black и White Platinum Metallic, както и с 22-цолови джанти.

В салона на пикапа са се появили допълнителни алуминиеви елементи, както и гравиран с лазер върху предния подлакътник VIN-номер на автомобила. Приборният панел е облицован, а седалките са с кожа Mojave и могат да се регулират в 10 посоки.

В оборудването на машината влиза и система за кръгов обзор, която следи и за запазване на посоката на движение, мултимедиен комплекс SYNC 3 и стереосистема Sony с 10 тонколони.

Версията Ford F-150 Limited е оборудвана с 3,5-литров турбомотор от семейството EcoBoost, развиващ 365 к.с., и 6-степенен автомат. Продажбите на модела ще стартират в края на годината, като тогава ще стане ясна и цената му.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:08 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още