IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Renault обнови своето комби Megane

Версията Estate също има версия GT с 4Ccontrol

17:59 | 22.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Renault</em></p>

Снимка: Renault

Снимки и информация за комби версията на новото поколение Megane разкри френската марка Renault. Моделът носи името Megane Estate и ще бъде официално представен в Женева следващата седмица.
 
Към момента липсва информация за габаритите на автомобила, но пък от снимките става ясно, че комбито също ще предлага спортна версия GT. Тя демонстрира уникален син цвят, множество хромирани детайли, различни брони и решетка на радиатора, заден дифузьор, двойна изпускателна система, рейлинги в тъмен хром, уникален салон и специални джанти. 

Като цяло дизайнът на новия Megane Estate е силно повлиян от хечбека, който екипът ни вече успя да тества. Виждат се същите челни LED фарове с уникален светлинен подпис, издължените стопове с 3D дизайн и скосената линия на покрива.

Renault Megane Estate ще се предлага със същите двигатели, които са налични за версията хечбек. Това са бензинови агрегати с мощност от 115 до 205 к.с. и дизели, развиващи между 90 и 165 к.с.

Двете най-мощни дизелова и бензинова модификации са предназначени за версията GT, която освен уникални екстериор и интериор ще демонстрира и технологията с четири завиващи колела 4Ccontrol. 

Още подробности очаквайте в началото на март.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automeida.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още